16.02.2017 - HAYIRSEVER İŞ ADAMIMIZ SAYIN ADEM KILIÇ BEYİN ÜSTLENDİĞİ UMRE ORGANİZASYONUN SEMİNERİ YAPILDI

HAYIRSEVER İŞ ADAMIMIZ SAYIN ADEM KILIÇ BEYİN ÜSTLENDİĞİ UMRE ORGANİZASYONUN SEMİNERİ YAPILDI İlçemizin yetiştirdiği Hayırsever iş adamlarımızdan Sayın Adem KILIÇ ın üstlendiği, Belediyemizin aracı olduğu ve işlemlerini gerçekleştirdiği, Eleşkirt ilçemiz ve köylerinden 145 bayan hemşehrimizin umre ziyaretini gerçekleştireceği organizasyon öncesi umreye katılacaklara seminer verildi. Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen seminerde hafız ve hocalarımız hazır bulundu umre ziyareti için gerekenleri hocamız tarafından bayanlarımıza anlatıldı umre seminerimize merkez ve köylerimizden gelen 145 bayanımız ve akrabaları katıldı Eleşkirt Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin SARI konuşmasında; "ilçemizin Adem Kılıç gibi hayırsever iş adamlarına ihtiyacı var. Ben tekrar kendisine sizlerin huzurunuzda böylesine güzel ve hayırlı bir işe imza attığı için ilçe halkım adına müteşekkirim. Allah kendisinden razı olsun , Sizlerden ricam kendisine bol bol dua etmenizdir. Biz Belediye olarak bu organizasyonun sağlıklı şekilde gerçekleşmesi adına her zaman üzerimize düşen görevi halkımıza laik bir şekilde üstlenmeye hazırız. Allah şimdiden ziyaretlerinizi makbul ve kabul eylesin. Adem kardeşimizinde Rabbim hayrını kabul eylesin "diyerek memnuniyetini dile getirdi.