17.02.2017 - Ak Parti Eleşkirt Kadın Kolları Başkan Sarıyı ziyaret etti

AK Parti Eleşkirt Kadın Kolları Başkanı Hacer Sarı ve kadın kolları üyeleri Belediye Başkanı Sebahattin sarı yı makamında ziyaret etti.çalışmalarından dolayı plaket takdim edip, çalışmaları değerlendirdi. AK Parti Eleşkirt Kadın Kolları Başkanı Hacer Sarı yönetim kadrosuyla birlikte geldiği ziyarette Belediye Başkanı Sebahattin Sarıyı kutlayarak, her zaman yanında olduklarını belirtti. Eleşkirte hizmet etmek için çalışmaların uyum içinde yürütüldüğünü belirten Başkan Sebahattin Sarı kadınlara desteklerinde dolayı teşekkür etti. Sebahattin Sarı Kadın kollarımız ilçe teşkilatımızla birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Eleşkirtin her köşesine ulaşarak, vatandaşlarımızı dinliyor, taleplerini bizlere iletiyor. Kadınlarımızın desteğini almaktan mutluluk duyuyoruz dedi.