22.04.2017 - BAŞKAN SARI DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı, mesajında şöyle dedi Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 97. yıldönümü ve 23 Nisan Çocuk Bayramını büyük bir gururla kutluyoruz. 23 Nisan aziz milletimiz ve ulusumuzun kurtuluş ve egemenliğini ifade eder. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, müreffeh ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. 23 Nisan Türkiye Cumhuriyetinin, çocuklarımız ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın ifadesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı, eğitimli, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri bizim en büyük hedefimizdir. Amacımız; çocuklarımıza uygarlığın tüm nimetlerini ulaştırmak, onlara her bakımdan daha mutlu yaşayabilecekleri bir şehir bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin muasır medeniyet fikrine ulaşmasında emeği geçen TBMM nin kahraman üyelerini saygı ve şükranla anıyorum. Bugüne ayrı bir anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, yavrularımıza sevgilerimi sunuyorum.”