19.05.2016 - Eleşkirtte 19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Bayramı Kutlamaları Eleşkirt’te coşkuyla kutlandı. Sabah Atatürk Anıtına ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğünün çelenginin konmasının ardından Eleşkirt İlçe Sentetik Saha da 19 mayıs kutlamaları başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından 19 Mayıs Programı Öğrencilerin Okudukları şiirler , Halk oyunları gösterileri , öğrenciler arasında halat çekme yarışları , koşu yarışlarıyla program devam etti. Çeşitli Yarışmalarda dereceye girenlere kupa ve ödülleri Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay , , Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yazıcı İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy , Jandarma komutanı Mehmet Büyükhan ı tarafından verildi. Program Sonrasında Öğretmenler ve Öğrenciler Müzik eşliğinde oyunlar oynadılar. Eleşkirt’teki Coşkuyla kutlanan 19 Mayıs kutlamalarına Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay , Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yazıcı Eleşkirt Cumhuriyet başsavcısı Harun Ünlüsoy , Jandarma komutanı Mehmet Büyükhan , İlçe Emniyet Amiri Ogün Evci , , Sosyal Yardımlaşma İlçe Müdürü Hayrettin Murat , Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt , Şube müdürü Erol Bayram , okul müdürleri , öğretmenler , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.