17.06.2016 - Erzurum Belediye Başkanından Kardeş Belediyeye Yardım Paketi

Geçen yıl kardeş belediye seçilen Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Eleşkirt Belediyesi arasındaki kardeşlik bağları ayni ve nakdi yardımların ötesine geçerek duyguda, günülde, kalpte kardeşlik boyutuna taşındı . Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ,mübarek ramazan ayında kardeşlerine ulaştırılmak üzere 400 koli ramazan paketi gönderdi .Yardım paketlerinin Eleşkirt Belediye başkan Vekili Dadaş Sarı tarafından mahalle muhtarlarına teslimi sırasında muhtarlara hitaben konuşmasında Değerli kardeşlerim bu ramazan paketleri Kardeş Belediye Başkanımız Saygıdeğer Mehmet Sekmen bey tarafından kardeşlerine ulaştırılmak üzere bizlere gönderildi.Ülkemizde bir çok STK bir çok yardım kuruluşları var.Bunlar kuruluş gayeleri amacıyla yardım faaliyetinde bulunurlar,ancak Mehmet Sekmen bey ne yapıyorsa Allah rızası için yapıyor.Bizlerin geçmişte yaşadığımız 10.000 kişiyi direk ilgilendiren elektrik ve su sıkıntılarımıza çözüm getirmesinin yanı sıra yeni açtığımız cadde ve sokakların parke taşıyla kaplanmasında da bize çok büyük destekler vermektedir.Bu yüzden bana verilen vekaleti sizlere devrederken bu yardımların en muhtaç ailelere verilmesi konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum dedi. Eleşkirt Mahalle muhtarları, Yardımları gönderen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen başta olmak Üzere Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Sayın Dadaş Sarı ve ekibine tüm yardım ulaştıracağım aileler adına çok teşekkür ediyoruz dedi.Bu yardımlar birkaç günlüğüne de olsa tencerelerin kaynamasına vesile olacaktır, diyerek minnettarlığımızı belirtti.