17.06.2016 - Tayini Çıkan Hakim ve Savcıdan Başkan SARI YA Veda Ziyareti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’nun kararnamesi ile Eleşkirt ilçe Adliyesinden Denizli Çardak Cumhuriyet Savcılığına atanan Ramazan Uğur Kula ve Muğla Yatağan Hakimliğine atanan Ergül Bala veda ziyaretlerine başladı Görev yeri değişen savcı Ramazan Uğur Kula ve hakim Ergül Bala ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Sarıya teşekkür ettiler.Belediye Başkanı Sarı da, ilçenin refah ve huzuruna sağladıkları katkılardan ve hizmetlerinden dolayı Ramazan Uğur Kula ve Ergül Bala ya teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Başkan SARI nın makamında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş SARI adaletin sağlanması adına görevde bulundukları için kendilerine teşekkür ederek, Tüm Eleşkirt halkı adına şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarı, huzur, mutluluk ve sağlık diliyoruz dedi.