19.06.2016 - Erzurum Büyükşehir Belediyesinden Eleşkirtte iftar yemeği

Ağrının Eleşkirt İlçe Belediyesi ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla 300 kişlik iftar sofrası kuruldu. Eleşkirt hükümet konağı bahçesine kurulan iftar sofrasının yoğun bir katılım oldu. Düzenlenen iftar yemeğinin öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş SARI herkese bereketli ve hayırlı Ramazanlar dileyerek, "Bugün bu yemeğimize en önemli katkıyı sunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekman Başkana tüm Eleşkirt halkı adına şükranlarımı sunuyorum Halkımızla birlikte sizlerle iftar yapma şansını yakaladık. Ramazan ayının en büyük özelliği, cemaat ruhuyla Cenab-ı Hakka yakınlığı hissedip ibadet etmektir. Aynı zamanda şu iftar programlarını aynı ruhla birlikte paylaşmaktır. Ramazan bizlere yardımlaşmayı, bununla beraber herkesin birbirini en sağlıklı şekilde görüp, kollayıp, gözetip, muhabbetle kucaklaşmasını sağlayan manevi iklimimizin en önemli ayıdır. Bu ay bereketli ve güzel olsun. Hepinize teşekkürler" dedi. Daha sonra bir konuşma yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu , "Bu mübarek Ramazan gününde, bu aya uygun olarak iftar Yapıcaz Rabbimize binlerce kez şükrediyoruz. Ramazan ayı kaynaşma ve kucaklaşmadır. İnşallah bizlerde buna vesile oluruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak mütevazi bir katkı sağlıyoruz. Asıl yükü Eleşkirt Belediyemiz çekiyor. Hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu. İftar yemeği, yapılan duaların ardından sona erdi. Düzenlenen iftar programına Erzurum Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu E.S.K.İ(Erzurum su ve kanalizasyon işleri) Genel sekreter yardımcısı Alimdar Aydemir Eleşkirt kaymakamı vekaleten Cüneyt Manisa Belediye Başkanımız Sebahattin SARI il genel sekreteri Erhan Tenekeci Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Büyükhan Hamur belediye Başkanı Cezmi Ergül ilçe Başkanı Aytekin Arslan il genel meclis ve meclis üyelerimiz Kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.