25.06.2016 - Belediyemizin araç filosuna bir yenisi daha eklendi

Eleşkirt Belediyesi araç parkını genişletmeye devam ediyor belediyemizin araç filosuna 2016 model hidromek kazıyıcı ve yükleyici dahil olmuştur belediyemizin kısıtlı olan bütçesinden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen HİDROMEK marka kazıyıcı ve yükleyici aracımızı Başkanımız Sebahattin SARI ve Başkan Yardımcısı Dadaş SARI tarafından teslim alındı başkan Sarı aldığımız iş makinesi ile makine parkımız sürekli büyüyor. Sağlıklı ve yaşanır bir kent oluşturma bilinci ile doğal, tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkarak her geçen gün büyümesi ve gelişmesi için ilçemizde bu hizmetleri daha etkin bir biçimde yürütmek, halkımıza daha kaliteli ve daha ekonomik hizmet vermek için araç parkını da sürekli yenilemekte ve geliştirmektedir. Bu belediyemize kazandırdığımız 6 aracımız ” şeklinde konuştu.