09.07.2016 - Milletvekili Gökçe Eleşkirtte Bayram ziyareti gerçekleştirdi

Ak parti ağrı milletvekili Cesim Gökçe bayramlaşma programı kapsamında ilçemizi ziyaret etti Vekilimiz sayın Gökçe Başkan sarıyı makamında ziyaret etti ziyaret esnasında belediye Meclis üyeleri ve belediye çalışanları ak partiye gönül veren vatandaşlar hazır bulundu Başkan sarı yaptığı konuşmada devam eden projelerimiz var desteğinizi bekliyoruz özellikle iki konu Hakkında sizden destek bekliyoruz birincisi Aydıntepe barajı ikincisi ise doğalgaz bunların takipçisi olmanızı istiyoruz sukap ile bir protokol yaptık 50 senelik bizim alt yapı kanalizasyon ve şehir içme su şebekesi ve çat kösedağdan gelicek kaynak suyunun şebekeye bağlanması Başkan sarı aynı Zamanda sosyal medya üzerinden çok eleştiriliyoruz özellikle bütçe konusunda gelen para belli 118 tane personel çalıştırıyorum mahalli gelirimiz sıfır kimse su parası ödemiyor Erzurum Büyükşehir belediyesi ile İstanbul Bayrampaşa belediyesinden su sayacı aldık bunları takım işleri bi kaç gün içerisinde başlayacak aynı Zamanda Erzurum Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet sekman Başkan bize onbin metreküp kilit taşı hibe ettiler kendilerine huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum sözlerime son verirken birkez daha bayramınızı kutluyorum dedi Cesim Gökçe yaptığı konuşmada 14 Yıl önce söylenseydi bütün yollarımız bölünmüş yol olacak , kimse inanmazdı. Burda 5 Yıldızlı hastane yapılacak denseydi kimse inanmazdı. Bırakın onu köy yollarımıza sıcak asfalt yapılacak denseydi kimse inanmazdı.Bunlar hayal bile edilemeyen şeylerdi. Bakın Eğitimde Sağlıkta ulaşımda , toplu konutta , Çok iyi Noktalara geldik .Arkadaşlar Bunlar Ak parti iktidarının nimetleridir.’’dedi. Milletvekilini Karşılamaya Belediye başkanı Sebahattin SARI,Ak parti İlçe başkanı Aytekin ARSLAN,il özel idaresi genel sekreteri Erhan TENEKECİ,Tahir belediye başkanı Cemal SEFEROĞULLARI,il encümeni Naim TEKİN,Ziraat Odası Başkanı Abdurahman DIRBO, Ak parti eleşkirt Gençlik kolları başkanı Fatih Tenekeci ,  Parti Yöneticileri belediye meclis üyeleri ve bazı vatandaşlar katıldı.