14.07.2016 - Erzurum Büyükşehir Belediyesinden Midibüs Hibe Edildi

Eleşkirt Belediyesine Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi hizmetlerinde kullanılmak üzere midibüs hibe edildi Belediye Başkan Yardımcımız Dadaş Sarı tarafından teslim alındı. Başkan Yardımcısı Sarı; yaptığı açıklamada gönlümüzde doğunun Başbakanı olan Sayın Sekmen Beye Başkanım ve İlçem adına şükranlarımı sunuyorum. Araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz kardeş belediyemiz olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi bize her konuda yardımlarını esirgemiyor bizde ilçemize hizmet adına elimiz değil bütün vücudumuzu taşın altına koymaktan çekinmiyoruz bu aracımız şehir içi hizmetlerinde kullanılacak çarşı merkezine gelemeyen yaşlımız var engellimiz var bu aracımız sayesinde herkes istediği gibi evinden çarşıya çarşıdan evine gidecektir. ilçemiz her zaman en iyisine layıktır bizde belediye olarak bir tek elimizden geleni değil elimizden gelmiyenide zorluyoruz çünkü halkımız bunu hak ediyor bu vesileyle yeni aracımız İlçemize hayırlı olur inşallah Aracımız Belediyenin önünden kalkarak sırasıyla Kazımkarabekir Mahallesi Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksek Okulu ve Sanayi Sitesi arası çalışacaktır.