30.08.2016 - ELEŞKİRTTE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle çelek sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Eleşkirt Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtı önüne ; Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay , Eleşkirt Belediye başkanı Sebahattin Sarı Eleşkirt Tabur komutanı Yarbay Fevzi Mintaş ve tarafından çelenk bırakıldı. Piyade teğmen Adem Karaaslan tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı Çelenk sunma töreni sona erdi. Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay’ın Eleşkirt Garnizon komutanlığında tebrikleri kabul etmesinin ardından program sona erdi. Eleşkirt’te 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk koyma törenine Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay , Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı , Garnnizon komutanı Yarbay Fevzi Mintaş , Jandarma komutanı Mehmet Büyükhan , kurum amirleri , ilçe askeri erkanı ve bazı vatandaşlar katıldı.