13.09.2016 - Eleşkirtte Resmi Bayramlaşama Töreni

Ağrı Vali yardımcısı Ejder Demirin katılımı ile gerçekleşen Bayramlaşma töreni,Eleşkirt öğretmen evinde başladı.İlçe protokolü, kurum amirleri ve bazı vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Sırası ile Emniyet amirliği ve jandarma komutanlığındaki Askerler ile bayramlaşan Protokol üyeleri Jandarma ve Emniyet bahçesinde bir süre sohbet etti. Bayramlaşama törenine Vali yardımcısı Ejder Demir ,Belediye Başkanı Sebahattin Sarı,Cumhuriyet savcısı Hasan Kurgan,Ak parti İlçe başkanı Aytekin Arslan,il Özel idaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci,Yücekapı belediye başkanı İlhami Zeyrek,Yayladüzü Belediye başkanı Selahattin Aysu ,Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Büyükhan,Emniyet Amiri Celaleddin Erimler,İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt,ve diğer protokol üyeleri, katılımcılarla tek tek bayramlaştı.