15.09.2016 - Ak parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe Eleşkirt ilçesinde bayramlaşma törenine katıldı.

AK Parti Ağrı milletvekili Cesim Gökçe il başkanı Kemal Atmaca,İl özel idaresi genel sekreteri Erhan Tenekeci, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ve Ak parti ilçe başkanı Aytekin Arslanı Kurban Bayramı münasebeti ile makamında ziyaret etti. Eleşkirt belediye başkanı Sebahattin Sarı ve ilçe başkanı Aytekin Arslan, Milletvekili Gökçe ye ilçenin bazı eksikleri ve yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi vererek yeni projeleri için destek istediler. kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan milletvekili,Gökçe ise, Gerek belediye başkanımız Sebahattin Sarı ve İlçe başkanımız Aytekin Arslan ile Eleşiekirt ilçemizi yakınen takip ediyoruz.belediyeye her zaman her konuda destek olacaklarını ve özellikle Eleşkirt ilçesinde daha birçok projeye imza atacaklarını dile getirdi. Milletvekili Gökçe sırasıyla Tahir ,Yayladüzü ve Yücekapı Beldelerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi sorunların çözümü adına ellerinden geleni yapıcaklarını belirttiler.