21.10.2016 - Vali ışın eleşkirtte okul açılışına katıldı

Eleşkirt ilçesi sadaklı köyünde 5 derslikli ilk okulun açılışana katılan Ağrı valisi Musa Işın ,2016 yılında Ağrı ve ilçelerinde eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında konuşma gerçekleştirdi. Okulun Müdür yardımcısı Ertuğrul Gömleksizin Sunumu ile başlayan program,Okul Müdürü Mehmet Emin Çelikin konuşmasınınn ardından Köy Muhtarı bir konuşma gerçekleştirdikten sonra Ağrı valisi Musa Işın Halka seslendi. Vali Işın,hergün başka bir yerde okul açılışı için gidiyoruz .Şükürler olsun güçlü devletimiz ve çalışkan hükümetimiz 14 yıldır Türkiyenin her yerinde olduğu gibi,Ağrı ilimizi de şantiyeye çevirdi.Allah devletimize zeval vermesin. yine bir kaç gün önce Eleşkirt ilçesinde yine bir açılışa gelmiştik Yarın Allah izin verirse Doğubeyazıt ilçemizde 40 derslikli okulun temelini atacağız inşallah.okullarımızın hepsi standartları yüksek okullardır. Binalarımızda güzel yapılıyor umarın uzun ömürlü binalar olurlar.binalarımızın da uzun ömürlü olması lazım bu binalarda inşallah çocuklarımız uzun yıllar ders görecekler çünkü devletimiz bu binaları en iyi şekilde yapıyor. Vali Işın,Hükümetimiz her alanda aralıksız çalışmalar yapıyor.Milli eğitimde ,sağlıkta,ve diğer kurumlarımızda ki çalışmalarımız devam ediyor.İnşallah 2017 Yılında Aydıntepe barajımızın yapımına başlanacak.Eleşkirt ovası inşallah sulanacaktır. 27 Ekimde Milli Eğitim Bakanımız Eleşkirtte geliyor. Vali Musa Işın,Allah nasip ederse bir aksilik olmazsa 24 ekimde Milli Eğitim Bakanımız Eleşkirtte gelerek Recep Tayyip Erdoğan Lisesi Ve diğer 3 lisenin açılışını yapacak.hizmetler devam edecek birçok köyümüzde okul inşaatlarımız devam ediyor.Dolayısı ile Eleşkirt halkı bizden kurtulamazsınız yani her zaman açılış ve temel atma törenlerine geleceğiz çünkü Eleşkirt halkı bu hizmetlere layıktır ve hizmetlerimiz bu güzel ilçemizde devam edecektir.inşallah bu okullarımızda devletini seven ve sayan bireyler yetişecektir öğretmenlerimizde bu konuda elinden geleni yapıyorlar her zaman kötülüklerin karşısında iyiliklerin yanında olacak nesiller yetişeceğine inanıyorum.çünkü tüm islam aleminin gözü ülkemizde bu nedenle Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin diyoruz . Vali ışın ve beraberindekiler Öğrenci ve protokol üyeleri ile beraber Okulun açılış kurdelesini keserek sınıflardaki öğrencileri tek tek ziyaret ederek çocuklara bazı hediyeler takdim ettikten sonra Program son buldu. Açılışa ,Ağrı Valisi Musa Işın,Eleşkirt belediye başkanı Sebahattin Sarı,Ak parti İlçe başkanı Aytekin Arslan,İl özel idaresi genel sekreteri Erhan Tenekeci,İl milli Eğitim Şube müdürü Ishak Hasanoğlu,Yücekapı belediye başkanı İlhami Zeyrek,İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Büyükhan,İlçe emniyet amiri Ogün Evci,kurum amirleri,okul müdürleri, öğretmen,öğrenci ve çok sayıda sadaklı köyü halkı katıldı.