31.10.2016 - AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Eleşkirtte

Eleşkirt Kiler Cafe Restorant & petrol İşyerlerinin Sahipleri Erhan,Ergün,Ayhan,Orhan Tenekeci Kardeşlerin Daveti Üzerine Eleşkirt ilçesine gelen AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun beraberindeki Bursa Milletvekili Emine Yavuz,Yozgat Milletvekili Yusuf Başer,İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarcayı Eleşkirt belediye başkanı Sebahattin Sarı,Ak parti İl başkanı Kemal Atmaca,İlçe başkanı Aytekin Arslan,İl özel idaresi genel sekreteri Erhan Tenekeci ve Kiler Cafe sahipleri karşıladı. Kiler Cafe Restorantta Kahvaltıda biraraya gelinerek İlçenin bazı sorun ve sıkıntıları görüşüldü Ağrı İl özel İdaresi genel Sekreteri Erhan Tenekeci ,Özellikle Şeker pancarı üretimin yaygın olduğu Eleşkirt ilçemiz ve Ağrı ilimizdeki Diğer üreticilerimiz Adına Ağrı Fabrikasının yeniden açılmasını istiyoruz.Buradaki Şeker pancarlarını karsa gittiğini bununda Büyük bir külfet olduğunu dile getirerek Genel Başkan Yrdımcısı Sorgun dan Bu konuda destek istedi. AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Eleşkirt belediyesi ve Ak parti İlçe başkanlığı teşkilatıyla görüştü. Belediyemizi Ziyaretinde Belediye başkanımız Sebahattin Sarı ise Bölgenin sıkıntılı oluşundan ve ilçemiz ve çevre köylerde oluşucak bir yangına müdahale edicek bir aracımızın olmayışı ve belediyenin biriken borçları ve eksikleri için Başkan Yardımcısı Sorgundan Destek istedi. Başkan yardımcısı Sorgun, Eleşkirt ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada,Partimizin ülkemizin her yerinde bayrağını dalgalanması bizim için büyük bir onur vericidir diyerek belelediye ve parti teşkilatının bazı istekleri ve taleplerini dinleyerek bu konuda elinden geleni yapacaklarını söyledi.