24.11.2016 - 24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle Ağrı’nın Eleşkirt İlçesinde Program Düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle Ağrının Eleşkirt İlçesinde Program Düzenlendi. Ortak Sınavlar (TEOG) nedeniyle öğlenden sonra Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çelenginin bırakılmasıyla başlayan Program Eleşkirt Recep Tayip Erdoğan İmam Hatip Lisesi konferans salonunda devam etti. Saygı Duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt un Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapmasıyla devam etti. Slayt gösterimleri , öğrencilerin okudukları şiirler , İlçede bulunan müzik öğretmenlerinin hazırladıkları ve okudukları şarkılar la devam eden program Öğretmenler günü ile ilgili çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanımız Sebahattin Sarı tarafından ödül verilmesinin ardından sona erdi. 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Yapılan Programa ,Eleşkirt Belediye Başkanımız Sebahattin Sarı , Cumhuriyet Savcısı Hasan Kurgan , Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt , Şube Müdürü Erol İsen ,Yüksek Okul Müdürü Selvinaz Yakan , Jandarma Komutanı Mehmet Büyükhan , Kurum Amirleri , Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.