11.12.2016 - BAŞKAN SARI MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, İstanbul Beşiktaşta meydana gelen terör saldırısını lanetledi. Başkan Sarı , konuya ilişkin yayımladığı mesajında, şu görüşlere yer verdi: Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milli birlik ve beraberliğine, istikrarlı büyümesine, ileri demokrasiye, huzur ve barışına gölge düşürmek isteyen ve dirliğimize nifak sokma girişiminde bulunanların yapmış olduğu terör eylemini lanetliyorum. Devletimiz Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet şiarıyla iç ve dış güvenlik harekâtında terörün kökünü kazımak için terörle mücadeleye büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Dış ve iç mihrakların lojistik destekleriyle beslenen bölücü terör örgütü, her türlü kalleşliği kendisine şiar edinen diğer terör örgütleri ve satılmış vatan haini FETÖ, emniyet ve güvenlik mensuplarımız ile vatandaşlarımıza yönelik saldırılar düzenleyerek ülkemizde kaos ortamı oluşturmak için kahpeliklerine devam etmektedir. Terörün istediği şey milli birliğimizi bozmak, Yeni Türkiyenin yükselişini engellemek ve kaos çıkarmaktır. Şu çok iyi bilinmelidir ki milli birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Dosta güven ve düşmana kurşun olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımız hainleri, vatansızları ve anne karnındaki bebeklere dahi kurşun sıkan canileri etkisiz hale getirerek, devletimizin çelikten örülü yumruğu ile hainlerin başını ezmektedir Bu vesileyle aziz milletimiz, vatanımız, birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz, Ay Yıldızlı Bayrağımız ve Ezanı Muhammediyemiz uğruna şahadet şerbetini içerek şehitlik makamına ulaşan kahramanlarımıza Yüce Allah tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımız ile gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.