25.01.2017 - KAYMAKAM ÖZTÜRK BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarıya ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Öztürk Eleşkirt Kaymakamlığına başladığında kendisini ziyarete gelen Belediye başkanı Sebahattin Sarıya iadeyi ziyarette bulundu. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Eleşkirt Belediye başkanı Sebahattin Sarı ile birlikte Yücekapı belde başkanı İlhami Zeyrek ve Ak Parti ilçe başkanı Aytekin Arslan hazır bulundu. Ziyarette Eleşkirt Belediye başkanı Sebahattin Sarı Belediyenin çalışmaları hakkında bildi verdi. Kaymakam Recep Öztürkün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarı teşekkür etti. Kaymakam Öztürkte sıcak ve samimi karşılama için teşekkür ederek Eleşkirt ilçesi için yapılacak bütün çalışmalarda elinden gelen desteği göstereceğini söyledi. Karşılıklı Sohbet şeklinde devam eden ziyaret çeşitli ikramların ardından sona erdi.