14.02.2017 - GENÇLİK VE SPOR BAKANI AĞRIDA

AĞRI Kültür ve Kongre Merkezinde Düzenlenen 2017 Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ yaptığı konuşmada, Türkiyedeki birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek FETÖ üyeleri için yaptıkları açıklamalarda 140 küsur ülkeden birisi dediler, Türkiyeye. Hayır. Türkiye Cumhuriyeti devleti bizim vatanımız, toprağımızdır, tarihimiz, geleceğimiz, sevgimiz ve davamızdır. Dolayısıyla devletimizin, vatanımızın içerisinde bizi ayırmaya, farklı göstermeye çalışanlara verecek tek bir cevabımız var. Sizin bizim aramızda yerimiz yok.diye konuştu. Bakan KILIÇ A Eleşkirt Belediye Başkan Yardımcısı Dadaş SARI Tarafından ilçemizde uzun yıllardır atıl durumda bulunan kapalı spor salonu ve özellikle Bölgemizin kayak sporu açısından elverişli olmasından dolayı atıl durumdaki kayak merkezi için dosyamızı sayın Bakanımıza Teslim ettik BAKAN KILIÇ özellikle Bölgemizin kış şartları kayak sporuna elverişli olduğunu belirtti İnşallah bu kayak merkezini Bölgemize AĞRImıza ve Eleşkirtimize gençlerimize kazandırıcağız dedi.